کتاب (فلسفه تشبُّه در اسلام) به چاپ رسید.

Ezatullah_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۵:۲۱
فلسفه تشبُّه در اسلام

کتاب (فلسفه تشبُّه در اسلام) که از نوشته های حکیم الإسلام مولانا قاری محمد طیب قاسمی رحمه الله بوده به قلم محترم مولوی سید نور محمد محبی به اساس تقاضای مرکز ترجمه اکادمی علوم ا.ا.ا به زبان دری ترجمه گردیده و توسط ریاست اطلاعات و ارتباط عامه اکادمی علوم به چاپ رسید.

     مولف در این کتاب جوانب شرعی عقلی و تجربی مساله تشبّه را به طور همه جانبه و دقیق مورد بحث و تحقیق قرار داده و به اعتراضات وارده به مساله مزبور نیز پاسخ های قناعت بخش و عالمانه ارائه کرده است.

     این کتاب بر اساس درک تقاضا و ضرورت مبرم جامعه افغانی به فهم احکام و مسایل تشبّه از دیدگاه دین مقدس اسلام از طرف مرکز ترجمه اکادمی علوم ا.ا.ا  ترجمه و بعد به چاپ رسید زبان کتاب روان سلیس و عام فهم بوده قابل درک و فهم خوانندگان در هر سطح میباشد.

     قابل یاد آوریست که کتاب مزبور توسط محترم مولوی سید احمد الله هاشمی رئیس مرکز ترجمه اکادمی علوم به زبان پشتو هم ترجمه و بعدا به چاپ رسیده است.

     صفحات نخست محتوای این اثر ارزشمند را در لینک ذیل دیده میتوانید...

https://asa.gov.af/sites/default/files/2023-02/Philosophy%20of%20Imitation%20in%20Islam_1.pdf

یادداشت: اثر ياد شده را از ریاست اطلاعات و ارتباط عامه اکادمی علوم به قيمت مناسب بدست آورده می توانید.

شماره تیلفون: ۰۲۰۲۲۰۱۲۷۹

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۱۳
Background image

شماره جدید مجله علمی- تحقیقی «تحقیقات کوشانی» (شماره مسلسل 36) چاپ شد

مجله تحقیقات کوشانی مجله علمی – تحقیقی مرکز بین المللی تحقیقات کوشانی مربوط معاونیت بخش علوم بشری اکادمی علوم افغانستان می باشد که در سال 1357ﮪ.ش از سوی این مرکز تأسیس گردیده است. اکنون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۴۲
Background image

مجلهٔ افغانستان به چاپ رسید

مجلهٔ افغانستان که تحت اثر مرکز علوم اجتماعی، معاونیت علوم بشری در اکادمی علوم افغانستان فعالیت می‌کند، یک نشریهٔ علمی و فصلی است که مقالات علمی - تحقیقی را به زبان انگلیسی در عرصه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

بررسی خصوصیات فونیتیکی لهجۀ قیپچاق زبان اوزبیکی افغانستان

روز یکشنبه به تاریخ ۴ اسد ۱۴۰۵ هـ ش عضو علمی مرکز زبان و ادبیات محقق امان‌الله ضیایی در معاونیت علوم بشری کنفرانس علمی – تحقیقی تحت عنوان «بررسی خصوصیات فونیتیکی لهجۀ قیپچاق زبان. . .

BACK TO NEWS