بررسی برنامه های تربیتی مریدان از دیدگاه امام شاه ولی الله دهلوی رحمه الله

Ezatullah_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۵۸
بررسی برنامه های تربیتی مریدان از دیدگاه امام شاه ولی الله دهلوی رحمه الله

معاون سر محقق محمد نذیر محمدی آمر دیپارتمنت تصوف مرکز عقیده و ثقافت معاونیت علوم اسلامی اکادمي علوم افغانستان کنفرانس علمی – تحقیقی خویش را تحت عنوان (بررسی برنامه های تربیتی مریدان از دیدگاه امام شاه ولی الله دهلوی رحمه الله) در تالار کنفرانس ها وسیمینار های اکادمی علومو در حضور علماء و محققین ارایه نمود.

درین کنفرانس تعلیم و تربیت مریدان، هدف از تعلیم وتربیت ودیگر مسایل مربوط به تربیت مریدان ارایه گردید، محترم محقق افزدو: تعلیم و تربیت مهمترین بنیاد برای رشد انسان و جامعه است. هدفش این است که استعدادهای انسان پرورش یابد، نفس پاک شود و فرد به سوی کمال هدایت گردد.

مجموعه برنامه های تربیتی مریدان از دیدگاه امام شاه ولی الله دهلوی رحمه الله که از اصلاح عقیده در مورد توحید، نبوت و معاد آغاز شده و ترک گناهان کبیره و صغیره، اجرای همه ارکان اسلام، تنظیم امور معیشت و زنده گی و اشتغال به اذکار و اوراد مأمور به خاتمه می یابد.

ایشان بر تربیت همهجانبه شاگردان تأکید داشتند؛ تربیتی که جسم، عقل، روح، اخلاق و روابط اجتماعی را شامل میشود.

نقش مرشد و شیخ در این راه خیلی مهم دانسته شده، چون راهنمایی علمی، عملی و معنوی را برای سالک فراهم میسازد.

همچنان برخی مراکز تربیتی در برنامه های تربیتی خویش کاستی ها و نواقصی دارند که پیروی از نظریات و افکار امام شاه ولی دهلوی رحمه الله ایشان را در رفع کاستی ها نواقص متذکره به بسیار به وجه احسن مفید واقع می شود.

کنفرانس طبق وقت تعیین شده ارایه و بعد از طرح سوال و ارائه پاسخ های مؤجه، از جانب هیأت مؤظف مثبت ارزیابی گردید. مجلس با دعای اختتامیه با امید تحقیقات مؤثر و همه جانبه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۰:۶
Background image

شمارۀ ۷۸مجلۀ علمی – تحقیقی طبیعت به چاپ رسید

مجله طبیعت، تنها مجله علمی ـ تحقیقی معاونیت علوم طبیعی ـ تخنیکی اکادمی علوم افغانستان است، از سال ۱۳۶۸ هـ.ش. تاکنون به‌گونه منظم و ربع‌وار نشر شده و در طول بیش از سه دهه، زمینه برای نشر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۴:۲۵
Background image

بررسی، تحلیل و ارزیابی خشکسالی حوزه های آبی آمو، شمال و هریرود – مرغاب

محترم معاون سرمحقق رفیع الله نصرتی آمر انستیتوت هایدرومیتیورلوژی مرکز علوم زمین به تاریخ 2 / 6 / 1405 هـ.ش. از رسالۀ پروژۀ علمی - تحقیقی خویش تحت عنوان« بررسی، تحلیل و ارزیابی خشکسالی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۲۴
Background image

مجموعه مقالات سیمینار علمی- تحقیقی (دقرآن کریم او نبوی سنتو په رنا کی د شی حکومتولی لاری چاری ) به چاپ رسید

مجموعه مقالات سیمینار علمی- تحقیقی(دقرآن کریم او نبوی سنتو په رنا کی د شی حکومتولی لاری چاری ) که از طرف مرکز تفسیر و حدیث معاونیت علوم اسلامی اکادمی علوم افغانستان به سطح کشور برگزار. . .

BACK TO NEWS