ارزیابی کانکریت عبور دهنده نور(کانکریت شفاف)

Ezatullah_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۰ - ۱۴:۳۶
 ارزیابی کانکریت عبور دهنده نور(کانکریت شفاف)

کابل – 10 اسد 1401

اکادمی علوم: معاون سرمحقق انجنیر محمد مرتضی "شیرزوی" آمر انستیتوت ساختمانی، مرکز ریاضی، فزیک و تخنیک، معاونیت بخش علوم طبیعی- تخنیکی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس علمی- تحقیقی خویش را تحت عنوان « ارزیابی کانکریت عبور دهنده نور(کانکریت شفاف)» ارایه نمود.

موصوف داشته های کنفرانس علمی خویش را که بشکل پاور پاینت تنظیم نموده بود، با اشتراک کنندگان کنفرانس شریک ساخت.

در مقدمه این کنفرانس معرفی مختصر از کانکریت عبور دهنده نور صورت پذیرفت و هچنان در باره اهمیت، مبرمیت و هدف کانکریت شفاف روشنی انداخته شد. در ادامه خلاصه کنفرانس را چنین تشریح نمود. « کانکریت عبور دهنده نور (Litracon - Light Transmitting Concrete) یا لایتراکان امروزه به عنوان یک مواد ساختمانی جدید در مهندسی انجنیری ساختمان با قابلیت استفاده بالا مطرح است. این مواد ترکیبی از فایبرهای نوری و ذرات کانکریت است و می ‌تواند به عنوان بلو‌ک‌ ها و یا تخته های (پنل) پیش ‌ساخته ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد. فایبرها به خاطر اندازه کوچک شان با کانکریت مخلوط شده و ترکیبی از یک مواد دانه ‌بندی شده را تشکیل می‌ دهند. به این ترتیب نتیجه کار صرفا ترکیب دو مواد شیشه و کانکریت نیست، بلکه یک مواد جدید سوم که از لحاظ ساختار درونی و همچنین سطوح بیرونی کامل همسان است، به دست می ‌آید. و در خاتمه نتایج مشخص پیشکش و پیشنهاد های سازنده و موثر ارایه گردید.»

نتایج

تحقیق و تدبر در علوم ساینس ( مخلوقات خداوند) در حقیقت باعث دریافت جمال و کمال خداوند (ج) و در نهایت منجر به معرفت و شناخت درست از پرورگار می گردد چنانچه پیامیر (ص) می فرماید: من تفکر ساعة فی آلاء الله افضل من عبادت ستين سنة (الحديث)  ترجمه: يکساعت تفکر در مخلوقات خداوند بهتر است از شصت سال عبادت.

1- هرگاه از کانکریت شفاف به پیمانه وسیع در ساختمان سازی استفاده شود، نور طبیعی بیشتر داخل دفاتر و اطاقها شده که این منجر به کاهش مقدار برق و در نهایت باعث صرفه درهزینه پول برق می شود.

2-  لیتراکن (کانکریت شفاف) بهترین انواع عايق هاي حرارتي و صوتي متناسب با محیط زیست و عاری از آلودگی های می باشد.

3- کانکریت شفاف به عنوان مصالح سبز براي صرفه جويي در انرژی استفاده مي شود. چنانچه استفاده از نور طبيعی جهت کسب انرژی رايگان برای بدون آلودگی ها و گاز های گل خانه می باشد.

پیشنهاد ها

در بسیاری  از موارد استفاده از این تکنالوژی توجه اقتصادی و محیط زیستی دارد. منبع نوري که مي تواند نور مصنوعي (نور برقی) و يا نور طبيعي (نور خورشيد) باشد، وارد فيبر نوري شده و از اين طريق به محل مصرف منتقل مي شود. از همینرو استفاده این تکنالوژی در کشور ما  موثریت بسیاز زیاد را دارد که باید با آن توجه نمود.

Documents

پرزنتیشن سیمینار

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۲ - ۱۰:۵۹
Background image

دفاع از پروژۀ علمی – تحقیقی تحت عنوان (بررسی کاربرد معادلات دیفرانسیل معمولی برای دریافت شدت جریان برق در برخی از مدار های برقی)

اکادمی علوم افغانستان معاونیت بخش علوم طبیعی – تخنیکی مرکز علوم ریاضی، فزیک و تخنیک محترم نامزد محقق خورشید انور "نیازی" عضو علمی مرکز علوم ریاضی، فزیک و تخنیک پروژۀ علمی – تحقیقی خویش. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۱۱:۳۴
Background image

دفاع از پروژه علمی – تحقیقی تحت عنوان (( بررسی طرق وقایوی و تداوی پوسیدګی دندانها))

اکادمی علوم افغانستان معاونیت بخش علوم طبیعی- تخنیکی مرکز علوم طب محترم نامزد محقق داکتر احمد جاوید وردک عضو علمی مرکز علوم طب پروژه علمی – تحقیقی خویش را تحت عنوان (( بررسی طرق. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۲:۲۴
Background image

ارزیابی كاربرد دیوار برشی کانکریتی در صنعت ساختمان

«کنفرانس علمی- تحقیقی» اکادمی علوم: معاون سرمحقق انجنیر محمد مرتضی "شیرزوی" آمر انستیتوت ساختمانی، مرکز ریاضی، فزیک و تخنیک، معاونیت بخش علوم طبیعی- تخنیکی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس. . .

BACK TO NEWS