جلسه کمیته ارزیابی اجراآت، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های کادری اکادمی علوم برگزار شد

Ezatullah_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۸ - ۱۰:۵۵
جلسه کمیته ارزیابی اجراآت، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های کادری اکادمی علوم برگزار شد

شنبه، 7 سرطان 1399

جلسه کمیته ارزیابی اجراآت، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های کادری اکادمی علوم افغانستان به ریاست استاد سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه اعضای کمیته گزارش شان را در مورد تکمیل و نهایی شدن طرح اصلاحات در اکادمی علوم ارائه کردند.

اعضای جلسه گزارش دادند که بر اساس فیصله جلسه قبلی کمیته، چندین جلسه برای بحث روی شرایط استخدام محققین در اکادمی علوم، شرایط خاص استخدام رئیس و معاونین اکادمی علوم، شیوه و روش تحقیق، نحوه نظارت از تحقیق و تعدیل قانون اکادمی علوم برگزار کرده‌اند و دیدگاه‌ها و پیشنهادات شان را در متن طرح اصلاحات اکادمی علوم، گنجانده‌اند.

استاد دانش ضمن اظهار قدردانی از تلاش های اعضای کمیته موظف گفت که کار در مورد طرح اصلاحات اکادمی علوم با پیشرفت خوبی همراه بوده است و به نتیجه نهایی نزدیک هستیم.

معاون رئیس جمهور به اعضای جلسه هدایت داد که متن طرح اصلاحات در اکادمی علوم را طی دو روز آینده به صورت دقیق بررسی کنند و پیشنهادات شان را به صورت مکتوب، به دفتر معاونت دوم ریاست جمهوری بفرستند.

وی تأکید کرد که هدف کلی این است که یک طرح جامع و کاربردی برای اصلاحات در اکادمی علوم افغانستان تهیه و به ریاست جمهوری ارائه شود و در این راستا باید دقت لازم صورت گیرد.

در این جلسه همچنین وزارت تحصیلات عالی گزارش خود را در مورد ارزیابی بخش علوم طبیعی و مجلات اکادمی علوم ارائه کرد.

وزیر تحصیلات عالی به جلسه گزارش داد که بر اساس ارزیابی این وزارت، ضرورت است که بخش علوم طبیعی در ساختار اکادمی علوم باقی بماند، اما باید اصلاحات جدی در این بخش به وجود آمده و برای بهبود آن کار شود.

وزیر تحصیلات همچنین گفت که بر اساس ارزیابی این وزارت، مجلات اکادمی علوم از نگاه شکلیات، روش تحقیق، نتیجه‌گیری تحقیقات و نمایه سازی مشکلات جدی دارد و با معیارهای نشریات علمی بین‌المللی، مطابقت ندارد.

استاد دانش گفت که مطابق ارزیابی وزارت تحصیلات عالی، بخش علوم طبیعی در ساختار اکادمی علوم باقی می‌ماند و به صورت شتاب‌زده در مورد حذف آن از ساختار این نهاد نباید تصمیم گرفته شود.

معاون رئیس جمهور افزود که ارزیابی وزارت تحصیلات عالی از بخش علوم طبیعی و مجلات اکادمی علوم ضمیمه طرح نهایی شده و به ریاست جمهوری و جلسه کابینه ارائه گردد.

استاد دانش گفت که این کمیته یک جلسه دیگر را برای نهایی شدن طرح اصلاحات اکادمی علوم برگزار می‌کند و در آن جلسه کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی نیز دعوت می‌شود تا در زمینه تشکیل اکادمی علوم بحث شود.

کمیته ارزیابی اجراآت، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های کادری اکادمی علوم افغانستان بر اساس فرمان رئیس جمهور و تحت نظر معاون دوم ریاست جمهوری، وضعیت کنونی اکادمی علوم کشور را بررسی و طرح اصلاحات آن را آماده کرده و به کابینه ارائه می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۴
Background image

بررسی امراض معنوی از دیدگاه عرفان

محترم معاون سرمحقق محمد نذیر محمدی، عضو علمی انستیتوت عقیده و تصوف، پروژهٔ علمی–تحقیقی خویش را تحت عنوان «بررسی امراض معنوی از دیدگاه عرفان» با موفقیت در تالار سیمنارها و کنفرانس‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۴:۳۹
Background image

بررسی وضعیت یخچالها در کشور

محترم معاون سرمحقق عبدالوهاب همدرد آمردیپارتمنت جغرافیۀ طبیعی انستیتوت هایدرومیتیورلوژی مرکز علوم زمین، معاونیت بخش علوم طبیعی - تخنیکی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس علمی – تحقیقی خویش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی و اهمیت غذایی نبات تف ( Teff) برای تغذیه حیوانات

(امروز یکشنبه مؤرخ 27 ثور 1405 هـ ش ) معاون سرمحقق محمد طاهر رسولی عضو علمی مرکز کیمیا، بیولوژی و زراعت ، معاونیت بخش علوم طبیعی – تخنیکی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس علمی ـ تحقیقی. . .

BACK TO NEWS