ارزیابی كاربرد دیوار برشی کانکریتی در صنعت ساختمان

Ezatullah_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۲:۲۴
 معاون سرمحقق انجنیر محمد مرتضی "شیرزوی"

«کنفرانس علمی- تحقیقی»
اکادمی علوم: معاون سرمحقق انجنیر محمد مرتضی "شیرزوی" آمر انستیتوت ساختمانی، مرکز ریاضی، فزیک و تخنیک، معاونیت بخش علوم طبیعی- تخنیکی اکادمی علوم افغانستان کنفرانس علمی- تحقیقی خویش را تحت عنوان « ارزیابی كاربرد دیوار برشی کانکریتی در صنعت ساختمان » ارایه نمود.
موصوف داشته های کنفرانس علمی خویش را که به شکل پاور پاینت تنظیم نموده بود، با اشتراک کنندگان کنفرانس شریک ساخت.
در مقدمه این کنفرانس معرفی مختصر دیوار برشی کانکریتی صورت پذیرفت و هچنان در باره اهمیت، مبرمیت و هدف دیوار برشی کانکریتی روشنی انداخته شد. در ادامه خلاصه کنفرانس را چنین تشریح نمود. « به منظور مقاومت در برابر قوه های جانبی از جمله قوه های زلزله، باد و طوفان، استفاده از دیوار های برشی کانکریتی در تمام جهان رایج می باشد. دیوار برشی با توجه به سختی و استحکام زیادی که دارند در مقاومت و پایداری ساختمان ها در برابر قوه های جانبی نقش اساسی ایفا می کنند. دیواری های برشی علاوه بر مقاومت کافی، بایست شکل پذیری بسنده به منظور ممانعت از شکست و ریخت به خصوص در برابر قوه های وارده زلزله را داشته باشند. با توجه به اهمیت دیوار های برشی در تحمل قوه های جانبی، لازم است دیزاین دیوار های برشی به شکل دقیق تری صورت پذیرد تا دیوار های برشی از مقاومت و شکل پذیری کافی برخوردار شوند.»
نتایج
از نظر اقتصادی با توجه به مقاومت بلند این دیوار ها، استفاده از آن‌ ها در ساختمان ‌های بلند منزل به صرفه بوده ولی در مورد ساختمان ‌های با ارتفاع کم و متوسط، مسائل جانبی از قبیل تقویت اجزای ساختمانی مجاور به دیوار، مانند، تقویت تهداب و مسایل اجرایی، تأثیر زیادی بر جنبه ‌های اقتصادی آن می ‌گذارد.
پیشنهاد
دیزان انجنیران باید در دیزاین ساختمان های بلند تر از 5 طبقه به طور حتمی از دیوار های برشی آهن کانکریت استفاده نمایند زیرا خطر زلزله را به مراتب کم نموده از تلفات جانی و مالی جلوگیری به عمل می آید.

Documents

پرزنتیشن سیمینار

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۳:۴۸
Background image

بررسی عصمت در مذاهب مشهور اسلامی

محترم نامزد محقق ذبیح الله فیاض عضو علمی دیپارتمنت عقیده،‌ انستیتوت عقیده و تصوف، مرکز عقیده وثقافت، معاونیت علوم اسلامی، اکادمی علوم افغانستان پروژهٔ علمی – تحقیقی خویش را تحت عنوان «. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۹:۳
Background image

بررسی و بازدید از ساحه باستانی گلدره و ستوپه شیوه کی کابل

هیأتی از دانشمندان مرکز تحقیقات بین المللی کوشانی از ساحات باستانی گلدره و ستوپه شیوه کی ولایت کابل طبق پلان دست داشته به منظور غنامندی آرشیف این مرکز بازدید به عمل آوردند. هیأت در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۷:۵
Background image

سیمینار علمی – تحقیقی «جایگاه مولانا جلال الدین محمد بلخی در گسترۀ ادب و فرهنگ اسلامی»

الیوم روز چهارشنبه تاریخ ۷ سنبله ۱۴۰۳ هـ ش سیمینار علمی – تحقیقی یک روزه تحت عنوان «جایگاه مولانا جلال الدین محمد بلخی در گسترۀ ادب و فرهنگ اسلامی» را با اشتراک جمع کثیری از محقیقین. . .

BACK TO NEWS