اعلان برندگی پروژه چاپ 17 مورد کتب،مجلات و جراید اکادمی علوم بابت سال مالی 1402

Ezatullah_admin
اعلان برندگی پروژه چاپ 17 مورد کتب،مجلات و جراید اکادمی علوم بابت سال مالی 1402

Publish Date

Closing Date

Location کابل

بدینوسیله به تاسی از فقره 2 ماده چهل وسوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود اینکه اکادمی علوم پروژه چاپ کتب،مجلات و جراید بابت سال مالی 1402 این اداره دارای نمبر تشخیصیه AS/02/NCB/1402 را به قیمت مجموعی (5,508,700) پنج میلیون پنج صدو هشت هزار هفت صد افغانی با شرکت طباعتی و بسته بندی بهیر دارنده نمبرجواز(D-713)عقد قرارداد می نماید . اشخاص حقیقی وحکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشراین اعلان الی هفت روز تقویمی طور کتبی توآم با دلایل آن عنوانی مقام اکادمی علوم واقع شهرنو مقابل تانک تیل شهرنو کوچه مسجد شاه بوبوجان وفق احکام ماده پنجاهم قانون تدارکات ارایه نمایند .

More tenders

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۰:۷ کابل
Background image

اعلان برندگی پروژه تهیه و تدارکات چاپ جراید و مجلات مورد نیاز سال مالی 1405 اکادمی علوم

بدینوسیله به تاسی از فقره 2 ماده چهل وسوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود اینکه اکادمی علوم پروژه  تهیه و تدارکات چاپ جراید و مجلات مورد نیاز سال مالی 1405 این اداره دارای . . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۹:۴۵ کابل
Background image

اعلان برندگی پروژه تهیه و تدارکات پرزه جات و ترمیمات مورد نیاز سال مالی 1405 اکادمی علوم

بدینوسیله به تاسی از فقره 2 ماده چهل وسوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود اینکه اکادمی علوم پروژه  تهیه و تدارکات پرزه جات و ترمیمات وسایط نقلیه و جنراتورها مورد نیاز سال . . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۲۲ کابل
Background image

اعلان برندگی پروژه تهیه و تدارکات روغنیات، فلترباب و تیل مورد نیاز سال مالی 1405 اکادمی علوم

بدینوسیله به تاسی از فقره 2 ماده چهل وسوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود اینکه اکادمی علوم پروژه  تهیه و تدارکات روغنیات، فلترباب و تیل مورد نیاز سال مالی 1405 این اداره . . .

Back to tenders